jueves, 12 de diciembre de 2013

EMPANADA DE TONYINA

Avui us porto una nova recepta salada: la empanada de tonyina. 




L'empanada és una recepta originària de Galícia, sent un dels seus productes gatronómicos més típics, tot i que està totalment estès per la resta del país.

La massa té una composició molt semblant a la massa del pa, basada en farina de blat, llevat, aigua i sal, encara que en algunes zones de Galícia s'empra farina de blat de moro en lloc de la farina de blat.

El farciment de l'empanada pot ser d'allò més variat, encara que les que més es fan a Galícia són a base de peix (bacallà, bonic, xoubas, anguila), carn (vedella, pollastre) o marisc (musclos, pop, vieires, escopinyes). Nosaltres en aquesta ocasió portem la variant de tonyina.



La empanada que us oferim avui porta tonyina, ceba, tomàquet, ou dur, pebrot i carbassó. Si voleu fer algun canvi amb alguns dels ingredients estem encantats d'adaptar-nos als vostres gustos. Remarquem que hem elaborat de manera casolana tant la massa com el farcit.

Les empanades que fem pesen al voltant de 1.300gr. o surten com deu o dotze racions. El seu preu és de 15 euros.

Us podem dir que aquest plat es pot servir perfectament d'un dia per l'altre, i hi ha qui diu (a casa meva) que fins i tot està més bona al dia següent de fer-la!

Bon profit!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario